Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

bitiba sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49 € tilauksiin.*

Peruuttamisoikeus ja palautusnumero

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän sisällä toimituksesta. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan siitä päivästä lähtien, jona asiakas tai hänen valtuuttamansa henkilö vastaanottaa tuotteen.

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla kirjeitse tai sähköpostilla halustaan peruuttaa kauppa (bitiba GmbH, Herzog-Wilhelm-Str. 12, 80331 München, Saksa). 

Peruuttamisoikeuden toteutumiseksi riittää, että asiakas ilmoittaa määräajan kuluessa halustaan purkaa kauppa.

Löydät kaikki peruuttamisoikeutta koskevat tiedot ja peruuttamislomakemallin täältä.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitset tilausnumeron sekä palautettavan tuotteen tuotenumeron. Annamme sinulle ainutkertaisen palautusnumeron, jonka avulla tunnistamme palautetun tuotteen, kun se palaa varastolle. Lisää tämä numero palautuslomakkeeseen ja pakkaa lomake paketin sisälle. Olet saanut palautuslomakkeen laskusi yhteydessä. Maksamme palautuksen postituskulut. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme järjestääksesi paketille noudon tai saadaksesi palautustarran, jonka avulla voit palauttaa paketin ilmaiseksi. Ethän palauta pakettia niin, että maksat sen palautuskulut itse etukäteen. Kun olet palauttanut tilaamasi tuotteet, hyvittää bitiba niiden arvon postikuluineen tilauksen yhteydessä käyttämäsi maksutavalle.

Tuotteet, kuten säästöpakkaukset tai setit, jotka koostuvat useammasta tuotteesta, käsitellään yhtenä tuotteena, ja tulee tästä syystä palauttaa kokonaisuudessaan.