Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

bitiba sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49 € tilauksiin.*

Maksutavat

Kaikki käyttämämme maksutavat ovat turvallisia. Henkilökohtaiset tietosi (kuten maksutiedot, sähköpostiosoite ja osoite) sekä jokaista maksua koskevat tiedot on suojattu kryptauksella ja erillisellä  valtuutusprosessilla.

Hyväksymme bitibassa seuraavat maksutavat:

  • Suora verkkomaksu (Paytrail)
  • Luottokortti (Visa, MasterCard, American Express)
  • PayPal
  • Pankkisiirto

bitiba pidättää oikeuden hyväksyä yksittäisissä tapauksissa ta toimitustavasta riippuen vain tietyn maksutavan.

Suora verkkomaksu (Paytrail)

Voit käyttää suoraa verkkomaksua (Paytrail) turvalliseen, helppoon ja nopeaan maksamiseen verkkopankkisi kautta. Kun olet vahvistanut tilauksesi, sinut ohjataan pankkisi sivuille, joilla voit hoitaa maksun. Ellet suorita maksutapahtumaa loppuun saakka tai maksu epäonnistuu, tilausta ei lähetetä eikä pankkitiliäsi veloiteta. Tässä tapauksessa voit tehdä uuden tilauksen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua.

Pankkisiirto

Kun maksat pankkisiirrolla, meidän tulee nähdä maksusuorituksesi tilillämme, ennen kuin voimme lähettää tilauksesi. Odotamme maksusuoritustasi 7 päivää, jonka ajan tuotteet pysyvät sinulle varattuina. Jos emme vastaanota maksuasi tämän ajan kuluessa, tilauksesi perutaan automaattisesti. Tilitietomme:

bitiba GmbH

Commerzbank AG

IBAN : DE69 7004 0041 0224 0190 01

SWIFT (BIC) COBADEFFXXX

Luottokortti

Jos maksat tilauksesi luottokortilla, summa laskutetaan kortilta viikon kuluessa tuotteiden lähettämisestä. Hyväksymme Visa-, Mastercard- ja American Express -luottokortit. Tilaus lähetetään automaattisesti varastolle ja  postitetaan 24-48 tunnin kuluessa maksusta. Huomaa, että emme voi tehdä muutoksia tilaukseesi enää, kun maksu on hyväksytty.

PayPal

PayPal on online-tiliin perustuva maksujärjestelmä, jonka kautta voit sähköpostiosoitteen avulla maksaa ja vastaanottaa onlinemaksuja joko luottokorttia tai pankkitiliäsi käyttäen. PayPalilla voit maksaa turvallisesti, helposti ja nopeasti bitiballa. Voit myös avata uuden PayPal-tilin tilausprosessin aikana.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoa maksutavoista.