Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

bitiba sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 59 € tilauksiin.*

Toimitusvaihtoehdot

Toimitamme tilauksia koko Suomen alueelle. Huomioithan, että toimituskumppanimme ei voi toimittaa Poste Restante osoitteesiin. Bitiba pyrkii käsittelemään ja lähettämään tilauksesi 24:n tunnin kuluessa sen vastaanottamisesta. Toimitusaika Suomeen on arviolta 3-5 arkipäivää lähetyspäivästä laskien. Toimituskummpaneinamme ovat Posti ja DPD/Postnord.

Standard-kotiinkuljetus

  • Ilmainen toimitus kun tilauksen arvo ylittää 59 €
  • Tilaukset lähetetään paketeissa joiden maksimipaino on 31 kg. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 3,99 € per paketti.
  • Kuljetusyhtiönä Posti tai Postnord, zooplus valitsee kuljetusyhtiön puolestasi.
  • Kotiinkuljetus päiväsaikaan, 9-16:00 ilman yhdeydenottoa etukäteen (yksi toimitusyritys).
  • Mikäli et ole paikalla, viedään paketti noudettavaksi Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi seitsemän päivän sisällä
  • Mikäli toimitusyhtiönä on Posti, voit valtuuttaa heidät jättämään paketin oven taakse ilman kuittausta.. Huomioithan, että mikäli valuutat Postin jättämään paketin ilman kuittausta, olet vastuussa mikäli paketti katoaa jättöpaikalta. Huomiothan myös, että taloyhtiöt saattavat kieltää pakettien jätön yleisiin tiloihin.

Pidätämme oikeuden muuttaa valittua toimituskumppania. Poikkeutilanteissa, kuljettajana saattaa tästä syystä toimia myös GLS. GLS ei tee kotiinkuljetuksia. Takaamme kuitenkin toimitusehtojemme mukaisesti yhden kotiinkuljetusyrityksen jokaiselle paketille, joten mikäli toimittajana on GLS, voit tilata kotiinkuljetuksen suoraan Postilta. Postin kuljetusmaksu on 11 € ja hyvitämme sen kuittia vastaan.

Huomioithan, että toimituskumppanimme saattaa haluta tavoitella sinua puhelimitse sopiakseen toimitusajan. Ilmoitathan siksi puhelinnumerosi tilauksesi yhteydessä.