Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

bitiba sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49 € tilauksiin.*

Palautukset ja tuotteen vaihtaminen

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän sisällä toimituksesta. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan siitä päivästä lähtien, jona asiakas tai hänen valtuuttamansa henkilö vastaanottaa tuotteen.

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla kirjeitse halustaan peruuttaa kauppa (bitiba GmbH, Herzog-Wilhelm-Straße 12, 80331 München, Saksa). Tähän tarkoitukseen voi käyttää oheista peruttaamislomaketta, mutta se ei ole pakollista. Voit myös ilmoittaa halustasi käyttää peruuttamisoikeuttasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeemme kautta.

Peruuttamisoikeuden toteutumiseksi riittää, että asiakas ilmoittaa määräajan kuluessa halustaan purkaa kauppa.
 

Palautusmenettely

Kun asiakas on palauttanut tilaamansa tuotteet, hyvittää bitiba.fi niiden arvon postikuluineen asiakkaalle (pois lukien mahdolliset lisäkulut, jotka ovat aiheutuneet muiden kuin bitiban tarjoamien, kalliimpien toimitustapojen käyttämisestä). Rahojen palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet asiakkaan peruuttamisilmoituksen. Rahojen palauttaminen hoidetaan tilausta tehdessä käytetyllä maksutavalla, ellei kirjallisesti muuta sovita. Saatamme odottaa ennen rahojen palauttamista, että tuotteet ovat palautuneet varastollemme, tai että asiakas voi muulla tavoin todistaa lähettäneensä ne takaisin.

Asiakkaan on palautettava tuotteet mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14:n päivän kuluessa päivästä, jolloin hän on tehnyt peruutusilmoituksen.

Palautettavat tuotteet lähetetään osoitteeseen:

bitiba GmbH
Vertriebszentrum
Marktal 3
D-99880 Hoerselgau
Germany

14:n päivän palautusaika toteutuu, kun asiakas lähettää tuotteet 14:n päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Bitiba maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut.
Asiakas saa täyden hyvityksen palauttamistaan tuotteista vain, jos tuotteiden arvo ei ole alentunut siksi, että asiakas on tutkinut tavaran luonnetta, ominaisuuksia ja toimivuutta asiattomalla tavalla. Tuotetta saa tarkastella, mutta ei käyttää, tai muuten asiakas joutuu hyvittämään sen arvon alentumisen.
 

Peruuttamisoikeuden loppu

 

 

Myyjäyrityksen tiedot:

Kaikki sopimukset on solmittu bitiba GmbH:n kanssa, ellei toisin mainita.

Osoite
bitiba GmbH
Herzog-Wilhelm-Straße 12
80331 Muenchen
Saksa

bitiba.fi on bitiba GmbH:n Saksassa rekisteröity yritysnimi.
Yritysnumero
Rekisteröity yritys Münchenissa, Münchenin käräjäoikeus, HRB 177246
Arvonlisäverotunnus: DE 24923679

Johtokunta
Dr. Cornelius Patt