Tilaa bitiban uutiskirje sähköpostiisi

Hyödynnä upeat edut ilmaisella bitiban uutiskirjeellä:

  • Erikoistarjoukset ja uutuustuotteet
  • Etukupongit ja lahjakortit, ainoastaan lukijoille
  • Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tai sido tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää uutiskirjeen tilauksen milloin haluat
 
  Sähköpostiosoite: *
  Titteli:  
  Etunimi:
  Sukunimi:

Lähetättehän minulle uutiskirjeen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Kentät jotka ovat merkitty * ovat pakollisia kenttiä ja nämä pitää täyttää.

Rekisteröityminen on helppoa!

1. Valitse vain lemmikki / lemmikit, joista haluat vastaanottaa uutiskirjeitä, syötä sähköpostiosoitteesi ja nimesi (halutessasi), ja klikkaa "Lähetä".

2. Varmistaaksemme, että olet todella oikea henkilö, saat varmistusviestin sähköpostiisi. Klikkaa vain sähköpostin linkkiä, jotta vahvistat että todella haluat saada uutiskirjeen.

3. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain haluat.: jokaisen uutiskirjeen lopusta löydät henkilökohtaisen linkin sivulle, josta voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa tilaustasi. Jos olet jo bitiban asiakas, voit päivittää uutiskirje-asetuksia kirjautumalla omalle tilillesi.

  bitiba takaa yksityistietojen suojan

Tietosuoja on äärimmäisen tärkeää bitiballa. Ennen tietojen lähettämistä selaimeltasi meille, salaamme ne SSL (Secure-Socket-Layer) teknologiaa käyttämällä. Tämä on yksi turvallisimmista tavoista lähettää tietojasi internetissä. Varmistaaksemme tietojesi salassa pysymisen, emme koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille! Voit lukea lisää aiheesta Tietosuojan menettelytavoistamme.

  Mitä voit odottaa meidän uutiskirjeissä?  
    Halpoja hintoja ja supertarjouksia!