bitiba sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 59 € tilauksiin.*

Toimituskulut

 

Toimituskulut:

Toimitamme tilauksia lähes koko Suomen alueelle. Minimitilauksen arvo on 29,00 € (+ toimituskulut. Yli 59 € tilauksista emme veloita lainkaan toimituskuluja. Tilauksiin, joiden arvo on alle 59 €, lisätään toimituskulu, joka ilmenee alla olevasta taulukosta:

 

29-48,99 € 49-58,99 € yli 59,00 €
4,99 € 2,99 € ilmainen toimitus!

Lähetettävien tilausten maksimipaino on 31 kg pakettia kohden. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 3,99 € per paketti.

Varastoltamme lähdettyään tilaukset toimitetaan yleensä 3-5 arkipäivässä vastaanottajalle. Suurin osa tilauksista käsitellään ja lähetetään 24 tunnin kuluessa maksusuoritusten saamisesta.Toimitusajat voivat kuitenkin vaihdella hieman maksutavasta, jakelukumppanista, pyhäpäivistä tai yllättävistä tapahtumista johtuen. Voit seurata pakettisi toimitusta jakelukumppanimme sivuilla sekä Oma tilini -osiossa.

Toimituskumppanimme Posti toimittaa paketit Suomeen.

Posti

  • Ilmainen toimitus kun tilauksen arvo ylittää 59 €
  • Posti lähettää sinulle tekstiviestin/sähköpostin kun pakettisi on matkalla
  • Pakettisi saavuttua Suomeen, ilmenee toimituspäivä paketin seurannasta Postin sivuilta
  • Kotiinkuljetus päiväsaikaan, 9-16:00 (yksi toimitusyritys)
  • Mikäli et ole paikalla, viedään paketti noudettavaksi Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi seitsemän päivän sisällä
  • Voit myös valtuuttaa Postin jättämään paketin oven taakse ilman kuittausta tai viemään paketin lähelläsi sijaitsevaan pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen. Huomioithan, että mikäli valuutat Postin jättämään paketin ilman kuittausta, olet vastuussa mikäli paketti katoaa jättöpaikalta. Huomiothan myös, että taloyhtiöt saattavat kieltää pakettien jätön yleisiin tiloihin.

DPD / Postnord:

  • Ilmainen toimitus kun tilauksen arvo ylittää 49 €

  • Tilaukset lähetetään paketeissa joiden maksimipaino on 31 kg. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 2,99 € per paketti.
  • Kotiinkuljetus päiväsaikaan, 8-16:00 (yksi toimitusyritys)
  • Mikäli et ole paikalla, viedään paketti noudettavaksi Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi seitsemän päivän sisällä

Huomioithan, että toimituskumppanimme saattaa haluta tavoitella sinua puhelimitse sopiakseen toimitusajan. Ilmoitathan siksi puhelinnumerosi tilauksesi yhteydessä.


Huom! Pidätämme oikeuden poikkeustilanteessa muuttaa toimituskumppania. Poikkeutilanteissa, kuljettajana saattaa tästä syystä toimia myös GLS. GLS ei tee kotiinkuljetuksia. Takaamme kuitenkin toimitusehtojemme mukaisesti yhden kotiinkuljetusyrityksen jokaiselle paketille, joten mikäli toimittajana on GLS, voit tilata kotiinkuljetuksen suoraan Postilta. Postin kuljetusmaksu on 11 € ja hyvitämme sen kuittia vastaan

Maa Toimitusmaksu Ilmainen toimitus tilauksille, joiden arvo on yli Toimituspalvelu
Suomi 4,99 € 59,00 € No preference , Posti