Takuulla turvallista kaupankäyntiä

Turvallinen Ostotapahtuma

Me bitiballa tiedämme, että henkilötietosi ovat tärkeintä omaisuuttasi, ja suojelemme niitä sen mukaisesti. Bitiban perustamisesta, yli kymmenen vuotta sitten, lähtien olemme käyttäneet parasta käytettävissä olevaa turvatekniikkaa asiakkaidemme suojaamiseksi.


 Turvallinen maksutapahtuma 256-bittistä SSL-protokollaa käyttäen

Käytämme sivustollamme 256-bittistä SSL-protokollaa (Secure Sockets Layer protocol) varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojassa. Tämä tarkoittaa, että luottokorttitiedot ja muut lähettämäsi tiedot ovat koko ajan suojattuina, eikä kukaan muu, kuin sinä ja me, pysty niitä näkemään.


 Tietosuoja (emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille!)

Emme koskaan anna henkilökohtaisia tietojasi mainostajien tai muiden kolmansien osapuolien käyttöön. Tietojasi käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn. Jos tilaat uutiskirjeemme, lähetämme sinulle vielä erillisen vahvistuspyynnön sähköpostitse, jotta voimme olla varmoja siitä, että haluat sähköpostia meiltä.

Jos sinulla on ongelmia bitiba-tilauksesi kanssa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä yhteydenottolomakettamme, tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme +358-9-42550112 (paikallispuhelumaksun hinnalla, palvelemme suomeksi arkisin klo 08:00 - 18:00).

Tarkentavia lisätietoja tietosuojakäytännöstämme löydät täältä.